صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه بن‌گویر خواستار سرنگونی تشکیلات خودگردان فلسطین شد اعلام حمایت اپوزیسیون اسرائیل از تصمیم معترضان برای مختل کردن اقتصاد رژیم صهیونیستی طوفان‌های شدید در «نبراسکا»‌ی آمریکا قربانی گرفت گاردین خبر داد: نشت آب رادیواکتیو از پایگاه بمب هسته‌ای بریتانیا به دریا پژمان‌فر: خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند دستگیری حدود ۵۰۰ نفر در جریان اعتراضات حامیان فلسطین در لندن نماینده مشهد در مجلس: حدود ۳۰ میلیون نفر در کشور درگیر بازی‌های رایانه‌ای هستند | نقش بازی در تأثیرگذاری از سینما بیشتر و پررنگ‌تر است اربعین؛ فرصتی مهم برای انتقال پیام ایستادگی در برابر محور غربی_عبری است اتحاد ۳ شیخ بارز دروزی علیه نیرو‌های الجولانی در السویداء قالیباف: جنگ شناختی و رسانه‌ای مؤثرتر از جنگ سخت و نظامی است السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام
سرخط خبرها

برای کشتن به دنیا آمده است!

  • کد خبر: ۱۳۹۱۰۳
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۹
برای کشتن به دنیا آمده است!
کشتن‌های تکراری، شکنجه‌های ابزاری، تجاوز‌های حیوانی، غصب و نابودی و ویرانی، زندگی‌های طاغوتی، گرفتن و بستن‌های افراطی و. فکر می‌کنم اگر قرار باشد درباره رژیم صهیونیستی سخن بگوییم، باید مؤلفه‌هایی چنین را شمار کنیم.

کشتن‌های تکراری، شکنجه‌های ابزاری، تجاوز‌های حیوانی، غصب و نابودی و ویرانی، زندگی‌های طاغوتی، گرفتن و بستن‌های افراطی و. فکر می‌کنم اگر قرار باشد درباره رژیم صهیونیستی سخن بگوییم، باید مؤلفه‌هایی چنین را شمار کنیم.

چیز دیگری نمی‌ماند برای گفتن. این‌ها را هم می‌شود از روی رفتار هر روزه شان نوشت؛ چنان که خود می‌نویسند؛ چنان که سرباز دژخیم صفت اسرائیلی روی کلاه خودش می‌نویسد: «برای کشتن به دنیا آمده ام.» جمله‌ای که مخابره می‌شود به دنیا و بار دیگر روان مردم را به بازی می‌گیرد. خبر را سرویس فضای مجازی خبرگزاریِ دفاع پرس، چنین می‌نویسد: «منابع فلسطینی به تازگی تصویری از کلاه خود نظامیان صهیونیست منتشر کرده اند که روی آن، جمله عجیبی نوشته شده است.

در این تصویر که از نظامیان صهیونیست در جریان یورش به شهر قلقیلیه در کرانه باختری گرفته شده، نوشته شده است: برای کشتن به دنیا آمده ام.» ادامه خبر هم نکته خاصی دارد: «انتشار این تصویر، واکنش‌های متعددی ازسوی فلسطینی‌ها در فضای مجازی به همراه داشته است و آن‌ها در کامنت‌های خود به این مسئله اشاره کرده اند که قتل و غارت، ویژگی اصلی اشغالگران صهیونیست است که از هفت دهه پیش در جریان اشغال فلسطین به آن مشغول شده اند و همچنان آن را ادامه می‌دهند.» نکته خاص آن هم، نه به خبر و نه به واکنش فلسطینیان بلکه به فضای مجازی برمی گردد.

فلسطینی‌ها با به خدمت گرفتن فضای مجازی به عنوان یک زبان روزآمد و رسانه‌ای قدرتمند، با دنیا ارتباط می‌گیرند و حرف خود را می‌زنند. حصر خبری خود را -که چند دهه ادامه داشت- می‌شکنند تا دنیا را با واقعیت وجودی صهیونیسم آشنا کنند؛ چهره‌ای که پشت نقاب‌ها پنهان شده بود. حالا می‌شود با این رسانه، سیمای بی روتوش جنایتکاران را نشان داد. این نکته خاص را می‌شود برگردان فارسی هم کرد؛ ما هم می‌توانیم با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، حرف خود را به دنیا بگوییم.

می‌توانیم زشتی تحریم، پلشتی رفتار مستکبران، ددمنشی دشمنان را تبیین کنیم. می‌توانیم مظلومیت ملت خود و ظلم مستمر قدرت‌های باطل را خط به خط بنویسیم. می‌توانیم خیلی ناگفته‌ها را فریاد کنیم. این نیازمند شرح صدر مسئولان خود ما و بسط ید کنشگران هم وطن ماست. چاقو که دست اهلش باشد، دسته خود را نمی‌برد. دست پزشک باشد، نجات می‌دهد. به این مهم توجه کنیم تا نتایج آن را در عریان شدن دشمن و فاش شدن توطئه هایش ببینیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->